Φελντέιν: Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη

Φελντέιν: Είμαστε χαρούμενοι για την νίκη

[ads]
Ο Τζέιμς Φελντέιν ανέφερε πως η ομάδα είναι χαρούμενη για την πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Μπάμπεργκ αλλά πρόσθεσε πως αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεχαστεί άμεσα γιατί ακολουθεί ο κρίσιμος αγώνας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αναλυτικά τι είπε ο Δομινικανός στην media day:

[ads2]
Για τη νίκη επί της Μπάμπεργκ:

«Ηταν ένα καλό ματς χθες. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη και τον κόουτς. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη για εμάς πάνω απ’ όλα. Όμως τώρα πρέπει να την ξεχάσουμε. Είμαστε ξανά στο παρκέ σε λιγότερο από 24 ώρες και έχουμε άλλο ένα παιχνίδι μπροστά μας».

Για το αν υπάρχει κούραση:

«Πρέπει να είναι! Δεν έχουμε επιλογή. Θα δούμε τον κόσμο μας αύριο, κάτι που θα μας δώσει ενέργεια. Πέρυσι μας νίκησαν δύο φορές και τώρα είμαστε ξανά εδώ. Είναι μια πρόκληση και ο κόσμος μας θέλει να τους νικήσουμε».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια:

«Πονάω τώρα, όμως είναι μέρος της δουλειάς μας. Θέλουμε να παίζουμε στην Euroleague, είναι μέρος της διοργάνωσης τώρα. Το να παίζεις εκεί είναι πολύ συναρπαστικό. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής σε άμυνα και επίθεση, να βελτιωθούμε σε σχέση με χθες και να είμαστε έτοιμοι για αύριο».

Σίγουρο ταμείο με ΝΒΑ. Δείτε εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News