Φαβορί ο Παπαχατζής για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Φαβορί ο Παπαχατζής για τον πάγκο του Παναθηναϊκού

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει καταλήξει στον Θανάση Παπαχατζή για την διάδοχη λύση στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες μέρες αναζητούσε την «επόμενη μέρα» στον πάγκο της γυναικείας ομάδας, μετά την ξαφνική αποχώρηση του Πέτρου Πρέκα και σύμφωνα με πληροφορίες ο βασικός υποψήφιος για τη διαδοχή είναι ο Θανάσης Παπαχατζής!

[ads2]

Αυτή τη στιγμή ο 47χρονος πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για να αναλάβει τις «πράσινες». Τις προηγούμενες μέρες είχε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως το Σάββατο (30/1) βρέθηκε στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» της Λεωφόρου προκειμένου να δει από κοντά την ομάδα στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό, την οποία καθοδήγησε ως υπηρεσιακή, η Μαργαρίτα Μάλαμα.

Η επιλογή του Παπαχατζή για τον πάγκο είναι μια επιλογή που επιβεβαιώνει απόλυτα τις πληροφορίες πως οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη αναζητούσαν έναν νέο και άφθαρτο προπονητή για τη διάδοχη κατάσταση στην τεχνική ηγεσία.

Κι αυτό γιατί ο συγκεκριμένος προπονητής, στην 27χρονη πορεία του στους πάγκους, δεν έχει απασχοληθεί στο παρελθόν με γυναικεία ομάδα, κάτι που είναι πολύ πιθανό να γίνει πλέον στον Παναθηναϊκό, που έψαχνε νέο και άφθαρτο τεχνικό.

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα και οι δύο πλευρές να καταλήξουν σε συμφωνία, ώστε από τη Δευτέρα (1/2) ο Παπαχατζής να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.

sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News