Φαβορί ο Μακέντα με Παναιτωλικό, δύσκολο του Καρλίτος

Φαβορί ο Μακέντα με Παναιτωλικό, δύσκολο του Καρλίτος

Αν και υπάρχουν μέρες διαθέσιμες, στην παρούσα φάση ο Φεντερίκο Μακέντα είναι το φαβορί να αρχίσει στη βασική ενδεκάδα με τον Παναιτωλικό.

Ο Ιταλός επιθετικός που έχει ψυχολογία από το γκολ με τη Λαμία, έχει τις πιθανότητες με το μέρος του να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Λεωφόρου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο Καρλίτος υπέστη θλάση, δεν είναι κάτι το ανησυχητικό, αλλά ο χρόνος πιέζει και θα είναι ρίσκο, αν συμμετάσχει τελικά στο επόμενο ματς πρωταθλήματος. Ο Ίβηρας επιθετικός αναμένεται να γυρίσει στην δράση, είτε στο ματς του Κυπέλλου με τον Βόλο (είχε σκοράρει δύο γκολ στο πρωτάθλημα), είτε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως στο αθηναϊκό ντέρμπι ενδέχεται να γυρίσει και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος τραυματίστηκε με την Εθνική Ελπίδων.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News