Φαβορί για την πρόκριση o Παναθηναϊκός

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 2-1 (Highlights/vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (20:00). Οι φιλοξενούμενοι έχουν μικρό προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου αγώνα, ωστόσο σε τέτοιες περιπτώσεις τα πάντα είναι ρευστά.

Οι «πράσινοι» τρέχουν εντός έδρας αήττητο σερί 8 αγώνων, έχοντας απολογισμό 5-3-0. Στα 5 από τα 8 παραπάνω παιχνίδια το «τριφύλλι» κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη. Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε πως στα τελευταία 5 ματς που ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα πήρε ισάριθμες νίκες.

Το σύνολο του Λάζλο Μπόλονι προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, τόσο για τη νίκη σήμερα, όσο και για την πρόκριση στα ημιτελικά, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

Πέρα από το τελικό αποτέλεσμα, στις προσφερόμενες αγορές, υπάρχουν και ενισχυμένες αποδόσεις για τον τρόπο επίτευξης της πρόκρισης των δύο ομάδων. Για παράδειγμα, να περάσει ο Παναθηναϊκός στην παράταση «παίζεται» στο 18,00, ενώ στα πέναλτι η απόδοση εκτοξεύεται στο 31,00.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News