Φαβορί για πρώτος στις ασίστ στο Μουντομπάσκετ ο Καλάθης! (poll)

Ανατροπή με Καλάθη; - Πού τον «στέλνουν»

Προ των πυλών το Μουντομπάσκετ και ο Νικ Καλάθης είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία της Εθνικής μας ομάδας…

Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ είναι η «Επίσημη Αγαπημένη» και ο Καλάθης δε θα μπορούσε να λείπει. Στα γήπεδα της Κίνας, έχοντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή της, η Ελλάδα θα ψάξει την υπέρβαση κόντρα στα μεγαθήρια του Παγκόσμιου Μπάσκετ.

Το συγκρότημα του Θανάση Σκουρτόπουλου ξεκινά τις υποχρεώσεις του την προσεχή Κυριακή, στις 15:00 ώρα Ελλάδος, αντιμετωπίζοντας το Μαυροβούνιο. Ένας από τους παίκτες που μπορεί να κάνει τη διαφορά δεν είναι άλλος από τον άσο του Εξάστερου, ο Νικ Καλάθης.

Ο μαέστρος του Παναθηναϊκού βλέπει γήπεδο από παντού. Η αθλητικότητά του, η διορατικότητά του και η ικανότητα να… σχίζει το παρκέ με τις φαρμακερές πάσες του, τον καθιστούν ένα από τα πολυτιμότερα γρανάζια που έχει στη διάθεσή του ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Δείτε σε τι απόδοση παίζεται για πρώτος στις ασίστ ο αρχηγός του Τριφυλλιού

Οι στοιχηματικές πλατφόρμες γνωρίζουν ότι ο Νικ Καλάθης μπορεί να διαπρέψει και στα γήπεδα της Κίνας και να διακριθεί σε προσωπικό επίπεδο στο τουρνουά. Στον τομέα των ασίστ ήταν πρώτος σε Ελλάδα και Ευρώπη την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Το ίδιο βλέπουν οι μπουκ να συμβαίνει και σε επίπεδο Εθνικών ομάδων.

Στο πρωτάθλημα, τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πλέι οφ, έβγαλε συνολικά 221 ασίστ. Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, ήταν πρωτοπόρος και σε αυτή τη σχετική λίστα. Σε 33 ματς, στα οποία αγωνίστηκε με το «Τριφύλλι» στο στήθος, έβγαλε συνολικά 286 ασίστ. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε 8,67 ασίστ ανά αγώνα.

Θα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά που θέλουν τον Νικ Καλάθη πρώτο σε ασίστ στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ;

Θα είναι ο πρώτος σε ασίστ στο Μουντομπάσκετ ο Νικ Καλάθης;

ΝΑΙ
ΟΧΙ
Create Online Surveys

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News