Φάσκει και... αντιφάσκει ο Χεζόνια - Ψεύδεται και... ιδού οι αποδείξεις!

Πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός μετά το «όχι» του Χεζόνια

Με μεγάλη έκπληξη διάβασαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού τις δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια στο basketnews, με τον Κροάτη να αποδίδει εξ ολοκλήρου τις ευθύνες στον… αγαπημένο του σύλλογο, ασχέτως κι αν στο τέλος, αναφέρει πως θέλει να τον προστατέψει.

Χαμένα δείχνει πως τα έχει ο Μάριο Χεζόνια, καθώς άλλα λέει τη μία ώρα κι άλλα μπορεί να ισχυριστεί την επόμενη. Η συνέντευξή του δικαιολογημένα, δημιούργησε απορίες, οι οποίες πρέπει να λυθούν!

Αρχικά, ο Χεζόνια διέδιδε σε όλους, μετά τους «τελικούς» με το Λαύριο, πως θα αποφασίσει για το μέλλον του τον Αύγουστο! Τώρα, στην τελευταία του συνέντευξη δήλωσε στενοχωρημένος για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί του μέσα στον Ιούλιο! Ενώ στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο δεν ισχύει!

Ασφαλώς, και για το Τριφύλλι προτεραιότητα αποτέλεσαν (σωστά) οι Μήτογλου και Παπαπέτρου. Ο Χεζόνια είπε πως δεν ήθελε να τους… επιβληθεί, αλλά στο φινάλε αυτό φάνηκε πως ήταν το κύριο πρόβλημά του. Μάλιστα, ήθελε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον «Πάπι» και μεγαλύτερες απολαβές!

Ο Πρίφτης παραδέχθηκε σε πρόσφατη Σ.Τ πως ήρθε σε επαφή με τον Χεζόνια και τα… βρήκαν για τον ρόλο του στην ομάδα. Μάλιστα, από τη μεταξύ τους ομιλία, οι δύο πλευρές φάνηκαν πως τα βρήκαν. Τι είπε ο Χεζόνια; Ότι, δεν τον ρώτησαν για το νέο προπονητή (αστείο) και πως δεν ήρθε καν σε επαφή μαζί του!

Όπως καταλαβαίνετε, ο Χεζόνια απλά αρνήθηκε την προσφορά του Παναθηναϊκού και προτίμησε την Ούνιξ. Από κει και πέρα, «κρύβεται» πίσω από δικαιολογίες και διαδίδει ψευδές πληροφορίες!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News