«Φάπα» στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

«Φάπα» στον Προμηθέα ο Παναθηναϊκός

Καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν ο Παναθηναϊκός που επικράτησε με 79-57 του Προμηθέα Πάτρας στο ντέρμπι των αήττητων μέχρι σήμερα ομάδων για τον πρώτο όμιλο του Πανελληνίου Παίδων.

Οι αθλητές του Γιάννη Σιούτη είναι πρώτοι στον Α΄ Όμιλο και το Σάββατο 2 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν στις 16:00 τον 2ο του Β’ Ομίλου στο νέο κλειστό της Καρδίτσας.

Δεκάλεπτα: 14-22, 30-42, 46-58, 57-79

Προμηθέας Πάτρας (Σκροπολίθας): Βλάσσης 10, Πρίφτι, Αναγνωστόπουλος 2, Στέβοβιτς 12(1), Ρουμελιώτης 6, Σοϊλεμετζίδης 5(1), Καούρης 7(1), Κονδύλης 2,  Πρέκας 5(1), Χωματάς 7(1), Τσίρος 1.

Παναθηναϊκός (Σιούτης): Κωνσταντινίδης, Ζερβός 15(1), Ευαγγελίου 2, Κουστένης 24(2τρ., 10ρ.), Αδαμόπουλος 6, Αβδάλας 12, Ρημαγμός 6(1), Αθανασόπουλος 2, Βλάσσης 2, Παναγιωτόπουλος, Μπίνης 3, Ντάψης 7.

Βαγγέλης Αδαμόπουλος (παίκτης Παναθηναϊκού): «Ηταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη. Ανυπομονούμε για τον αγώνα του Σαββάτου και πάμε για τη νίκη».

Ορέστης Βλάσσης (παίκτης Παναθηναϊκού): «Ηταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Πήραμε την πρώτη θέση στον όμιλό μας και συνεχίζουμε δυναμικά για τον αγώνα του Σαββάτου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News