Πράσινος και επίσημα ο Φάουστο - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Πράσινος και επίσημα ο Φάουστο - Η διάρκεια του συμβολαίου του

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου Ισπανού μέσου, Φάουστο Τιένθα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Ο Φάουστο γεννήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 1990 στη Μπανταχόθ της Ισπανίας. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική διαδρομή του στην ακαδημία της Μπανταχόθ, προτού τον ζητήσει η ακαδημία της Βαλένθια. Στα 19 του άρχισαν οι δανεισμοί σε ομάδες τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας. Αρχικά την Καραβάκα, Λα Μουέλα, Μελίγια. Τον Ιανουάριο του 2013 η Μπέτις του άνοιξε την πόρτα της Primera Division. Το 2014 έφυγε για την Αλκορκόν στη δεύτερη κατηγορία αλλά το 2016 επέστρεψε στην Primera για λογαριασμό της Οσασούνα. Τον Ιανουάριο του 2018 μετακόμισε στην Κάντιθ ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος με την Εξτρεμαδούρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News