Φαν Βέερτ: «Ανοικτός σε προτάσεις - Σε άνοδο ο Παναθηναϊκός»!

Φαν Βέερτ: «Ανοικτός σε προτάσεις - Σε άνοδο ο Παναθηναϊκός»!

Ο επιθετικός του Βόλου ο οποίος έκανε μια εξαιρετική χρονιά και βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των φετινών σκόρερ του πρωταθλήματος μίλησε για όλους και για όλα.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του ανέφερε:

«Ελπίζω να παραμείνω μέχρι το τέλος πρώτος σκόρερ γιατί έχω 17 και ο Κούρτιτς 15. Είμαι ακόμη στον Βόλο και απολαμβάνω τον καιρό, κάνουμε διακοπές γιατί η ηλιόλουστη Ελλάδα είναι όμορφη. Σήμερα πήγαμε σε ένα μέρος κοντά στη θάλασσα για να φάμε. Μας αρέσει η ζωή εδώ» είπε αρχικά και συνέχισε: «Σε προσωπικό επίπεδο είμαι ικανοποιημένος, αλλά σαν Βόλος θέλαμε κάτι παραπάνω. Είχαμε ως στόχο την εξάδα και τερματίσαμε στην 10η θέση.

Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ γιατί έπαιξα και βελτιώθηκα. Δεν ήξερα το επιπεδο του πρωταθλήματος, πριν έρθω γνώριζα μόνο τις ομάδες που είχαν συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είδα πολλούς παίκτες με φυσικά προσόντα και ομάδες που ήταν οργανωμένες στο αμυντικό κομμάτι. Για αυτό βλέπαμε σφιχτά ματς. Αρκετά παιχνίδια νομίζαμε ότι θα τα κερδίσουμε, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε.»

Για το αν παραμείνει στον Βόλο: «Είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συζήτηση. Θέλω να παίζω στην καλύτερη δυνατή ομάδα για να εξαεργυρώσω τις επιδόσεις μου. Αν έρθει κάποια ομάδα και δοθεί το κατάλληλο ποσό στον Βόλο θα με ενδιέφερε. Προς το παρόν κάνω διακοπές και προετοιμάζομαι για ακόμη έναν χρόνο με τον Βόλο. Δεν ξέρω κάτι συγκεκριμένο για ενδιαφέρον από άλλη ομάδα. Ίσως είναι και νωρίς ακόμη.»

Για τους υπόλοιπους σέντερ φορ που του έκαναν εντύπωση: «Υπάρχουν πολλοί καλοί. Για παράδειγμα μου αρέσει ο Κουλούρης που έχει σκοράρει σε πολλούς αγώνες. Εχω πολύ ενέργεια ως παίκτης, εμένα μου αρέσει να κινούμαι και χωρίς την μπάλα. Θέλω έτσι να βοηθάω την ομάδα και να πετυχαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ.»

Για το αν σκέφτεται τον εαυτό του σε κάποια από τις μεγάλες ελληνικές ομάδες: «Δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος σκέψης. Θέλω να αποδεικνύω μέσα στο γήπεδο τι αξίζω και να αφήνω τους άλλους να κρίνουν. Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να το δείχνεις στο γήπεδο.»

Για τον τελικό κυπέλλου: «Είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα μαθημένη σε δύσκολα παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός είναι σε άνοδο. Από τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζω τον Αϊτόρ, τον Παλάσιος και τον Σένκεφελντ και από τον ΠΑΟΚ τον Μπίσεσβαρ.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News