Φάμπρι: «Με θεωρούν παλιομοδίτη - Είμαι στενοχωρημένος, γιατί δεν δουλεύω!»

Φάμπρι: «Με θεωρούν παλιομοδίτη - Είμαι στενοχωρημένος, γιατί δεν δουλεύω!»

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, Φαμπριθιάνο Γκονζάλες εξέφρασε τα παράπονά του στην «AS» για το γεγονός πως δεν δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Δεν δουλεύω σε ομάδα και είμαι στεναχωρημένος, γιατί δεν έχω προπονήσει για δύο χρόνια. Είχα μερικές κρούσεις, αλλά δεν με έπεισαν. Είναι δύσκολο, γιατί νιώθω προετοιμασμένος και διαπιστώνω ότι με έχουν ξεχάσει, ενώ θέλω πολύ να γυρίσω στους πάγκους το συντομότερο δυνατό. Έχω δουλέψει σε 19 ομάδες και μου λείπει το ποδόσφαιρο».

Για το ότι δεν έχει πολλές προτάσεις:

«Σήμερα, ένας προπονητής εκτιμάται περισσότερο για την επιρροή του στα social media, παρά για τις γνώσεις του. Φαντάζομαι ότι πολλοί θεωρούν πως είμαι παλιομοδίτης. Αλλά εγώ θεωρώ ότι έχω περισσότερα εφόδια από ποτέ, είμαι πιο έμπειρος από πριν, γιατί στο τέλος, μαθαίνεις και βελτιώνεσαι μετά από κάθε εμπειρία».

Για το αγωνιστικό στυλ του:

«Τα περισσότερα γκολ μπαίνουν σε κόντρα επιθέσεις ή σε σετ παιχνίδι, το 90% θα πω. Μόνο το 10% προέρχεται από συνδυασμούς και συνεργασίες. Σε αυτούς τους τομείς προσπαθούσα να δυναμώσω τις ομάδες μου. Προπονείς όπως ανταγωνίζεται και είναι αναγκαίο να αναπτύσσεις αποτελεσματικές στρατηγικές, όταν διακρίνεις την πιθανότητα να σκοράρεις».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News