Φαμπιάνο: «Ο Παναθηναϊκός έχει αυτοπεποίθηση από την πρόκριση στον τελικό»

Φαμπιάνο: «Ο Παναθηναϊκός έχει αυτοπεποίθηση από την πρόκριση στον τελικό»

Ο Φαμπιάνο μίλησε για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και αναφέρθηκε στην πρόκριση του Τριφυλλιού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ παράλληλα τόνισε πως ο Άρης θα έρθει ξεκούραστος να ριχτεί στη μάχη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 30χρονος αμυντικός των Θεσσαλονικέων:

Για το πώς πέρασε ο Άρης την περίοδο του Πάσχα: «Έχουμε ξεκουραστεί αρκετά, κάναμε κάποιες προπονήσεις. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα πάμε να δείξουμε την ποιότητά μας για να πάρουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για τον Χερμάν Μπούργος: «Είναι ένας προπονητής που έχει τη δική του φιλοσοφία. Εμείς το σεβόμαστε όπως και κάθε προπονητή. Όπως σεβόμασταν τον κύριο Μάντζιο, το ίδιο κάναμε και με τον Μπούργος. Ένα στοιχείο που έχει ο Μπούργος είναι η έμφαση στην τακτική. Να είναι κοντά οι γραμμές, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα».

Για το πώς κυλάει η σεζόν για τον ίδιο: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί έπαιξα αρκετά παιχνίδια. Σημασία είναι ο ποδοσφαιριστής να σέβεται τον προπονητή και τη φιλοσοφία του και όταν του δοθεί η ευκαιρία να ανταποκριθεί, για να βοηθήσει την ομάδα αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό».

Για το αν θεωρεί ότι με νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Άρης κλειδώνει τον στόχο του: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ένα παιχνίδι που πήρε πρόκριση στον τελικό και αυτό του δίνει αυτοπεποίθηση. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά.

Γνωρίζουμε ότι με τους δύο βαθμούς που έχουμε διαφορά, σίγουρα το παιχνίδι είναι από τα πιο σημαντικά, ωστόσο η φιλοσοφία μας είναι να επιβάλουμε την ποιότητά μας και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε ότι μετά το παιχνίδι ακολουθούν άλλα τέσσερα παιχνίδια που είναι τελικοί για εμάς».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News