Φαλ: «Οκτώ σερί νίκες επί του ΠΑΟ, είμαστε καλύτεροι»

Φαλ: «Οκτώ σερί νίκες επί του ΠΑΟ, είμαστε καλύτεροι»

Ο Μουσταφά Φαλ δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον Παναθηναϊκό, καθώς αυτό δείχνουν οι 8 σερί νίκες.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στο Eurohoops:

«Είναι πολύ ωραίο, πάντα είναι ωραία να κερδίζεις τον Παναθηναϊκό, να κερδίζεις ένα τρόπαιο. Είναι, επίσης, πολύ καλό για την ίδια την ομάδα, αλλά και τους νέους παίκτες.

Δεν έχει να κάνει με τον Παπαγιάννη, ξέρω την σημασία αυτών των παιχνιδιών. Ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα ντέρμπι, ειδικά για τους φιλάθλους μας. Πρέπει να τα κερδίζουμε. Ξεκινάμε την σεζόν με θετικό τρόπο.

Δεν ξέρω αν έχουμε καλύτερη ομάδα φέτος, είναι πολύ νωρίς. Αλλά φαίνεται πως ναι, έχουν έρθει κάποιοι νέοι παίκτες, που προσαρμόστηκαν πολύ καλά στα συστήματα του κόουτς. Μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα.

Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό, αυτό σημαίνει το σερί αυτό. Και στον τελικό τώρα το ίδιο. Αλλά είναι μεγάλη η σεζόν, δεν έχει ξεκινήσει καν η χρονιά. Είμαστε χαρούμενοι για το τρόπαιο, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι για την έναρξη.

Πάντα παίζουμε για τις νίκες, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια γίνεται φέτος. Δεν ξέρουμε το μέλλον, αλλά θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News