Φάκελος Κλεϊνχέισλερ: Τα δεδομένα για το ντεμπούτο και η έξτρα λύση

Παναθηναϊκός: Ο Κλεϊνχέισλερ ξεχώρισε τον Πούσκας

Ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ δεν ήταν στην αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ αφού κρίθηκε ανέτοιμος.

Τα ρεπορτάζ έλεγαν πως ο Ούγγρος θα χρειαστεί λίγο χρόνο ώστε να προσαρμοστεί και να είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει με πιθανότερο αγώνα για το ντεμπούτο του να είναι είτε στον επαναληπτικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είτε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό ο Κλεϊνχέισλερ να βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Αυτό θα αποφασιστεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος θα τσεκάρει την ετοιμότητα του ποδοσφαιριστή του και θα πάρει την τελική του απόφαση.

Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ούγγρος χαφ προέρχεται από το πρώτο μισό της σεζόν όπου έχει πάρα πολλές συμμετοχές κάνοντας την διαφορά για την πρώην ομάδα του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News