Ευτυχώς δεν ήρθε με δανεισμό - Μπορεί πώληση πάνω από 5 εκατ. ευρώ

«Αυτό που θα ζήσουμε σε γεμάτη Λεωφόρο θα είναι… τρελό»

Παναθηναϊκός: Εξαιρετικός ο Ανταμ Τσέριν στο παιχνίδι των Σλοβένων με τους Νορβηγούς.

Ο νεαρός χαφ δείχνει να αποτελεί πρώτο αριθμό του λαχείου. Τα προσόντα του είναι ανεπτυγμένα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρούμε δεδομένο πως εδώ θα φτιάξει πολύ τα νούμερα του.

Επειδή μιλάμε για ποδοσφαιριστή 23 ετών, με προσόντα τεχνικά και τακτική εξυπνάδα που βγάζουν μάτι είναι εύκολο στο μέλλον να βρεις αγοραστή που θα προσφέρει πάνω από 5.000.000 ευρώ για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Το καλό είναι ότι το κλαμπ φεύγει πια από τις λογικές των δανεικών και αγοράζει ποδοσφαιριστές με στόχο να τους εκμεταλλευτεί εκείνο.

Ο Ιβάν έπεισε τον ιδιοκτήτη να ανοίξει το πορτοφόλι αφού δεν έχει νόημα να παίρνεις δανεικό με συμφωνία που δεν σου δίνει δυνατότητα να επωφεληθείς οικονομικά, αν σου βγει καλός.

Ο Ανταμ είναι μία περίπτωση που σε ένα αργό πρωτάθλημα σαν το δικό μας, με την τεχνική του κατάρτιση θα αναδείξει τα προσόντα του και θα κάνει το όνομά του να ακουστεί εκτός συνόρων. Αρκεί να σηκώσει το κεφάλι του περισσότερο προς την αντίπαλη εστία.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News