Ευθύνη Παπαπέτρου, όχι Πρίφτη η τελευταία επίθεση - Του πήρε... το μυαλό ο Χεζόνια! (vid)

Ευθύνη Παπαπέτρου, όχι Πρίφτη η τελευταία επίθεση - Του πήρε... το μυαλό ο Χεζόνια! (vid)

Αρκετά μπορούν να ειπωθούν για τις τελευταίες επιθέσεις του Παναθηναϊκού, που καταλήγουν σε εκτός ισορροπίας σουτ του Παπαπέτρου.

Όπως και στο ματς με την Μπασκόνια, έτσι, και απέναντι στην Ούνιξ, στην εκπνοή του χρόνου ο «αρχηγός» του Παναθηναϊκού επιχείρησε να γίνει «ήρωας», αλλά δεν τα κατάφερε.

Σίγουρα, ο Δημήτρης Πρίφτης μπορεί να έδωσε εντολή για μια επίθεση που θα κατέληγε σε ένα σουτ, τραβηγμένο από τα… μαλλιά.

Ο Παπαπέτρου φάνηκε να θέλει να δώσει τη νίκη στο 1 vs 1 απέναντι στον Χεζόνια. Ο Κροάτης, λίγο έλειψε να τον αποβάλλει, του πήρε καθοριστικά φάουλ και ο αρχηγός του Τριφυλλιού ήθελε τη ρεβάνς (και για όλα όσα ειπώθηκαν το καλοκαίρι).

Το αποτέλεσμα ήταν εις βάρος της ομάδας με τον Πάπι να μην βλέπει 2,5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη τον ξεμαρκάριστο Μέικον. Τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας. Εκείνον, που θα έπρεπε να τελειώνει τα παιχνίδια για τον «Εξάστερο».

Δείτε την τελευταία φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News