Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Παναθηναϊκό - Πάνω από Λίβερπουλ, Παρί και Άρσεναλ!

Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των 30 κορυφαίων συλλόγων σε ΚύπελλοΠρωταθλητριών/CL

Στο Top 15 με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, που κατέκτησαν το Euro βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, αφήνοντας πίσω του θηρία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς και τους Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Ο Panathinaikos είναι μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης, ενώ συνέβαλε τα μέγιστα και στην Εθνική Ελλάδος το 2004, που κατέκτησε το ευρωπαϊκό για τη χώρα μας.

Έξι ποδοσφαιριστές, που κατέκτησαν το Euro, φόρεσαν και την πράσινη φανέλα και δεν είναι άλλοι από τους Νικοπολίδη, Χαλκιά, Σεϊταρίδη, Γκούμα, Μπασινά και Παπαδόπουλο!

Εντοπίζει κανείς το Τριφύλλι στο Top 15 των ομάδων, μαζί με την Κολωνία και τη Σαραγόσα. Μάλιστα, βρίσκεται πάνω από «θηρία» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως η Λίβερπουλ, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Άρσεναλ.

Μια θέση χαμηλότερα είναι η ΑΕΚ με πέντε ποδοσφαιριστές και δύο ο Ολυμπιακός με τέσσερις.

Για την… ιστορία, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου των 19 νικητών Euro!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News