Ευρωλίγκα: Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος στη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας;

Επιστολή σε Μπερτομέου - Μήνυση και αγωγή στον Ολυμπιακό από Δ. Γιαννακόπουλο

Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι εξελίξεις στην Ευρωλίγκα μετά το ραντεβού 7 ομάδων σε αθηναϊκό ξενοδοχείο πριν λίγες μέρες.

Ενόψει της συνάντησης που συγκλήθηκε για τις 26 Απριλίου, κι επειδή είναι αντικείμενο συζήτησης το αν κάποιοι από τους 7 που βρέθηκαν υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα πρόκειται να αλλάξουν στάση, το μπλοκ όχι μόνο δεν απειλείται με σμίκρυνση αλλά είναι πολύ πιθανό να διευρυνθεί κιόλας.

Ήδη, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συνάντησης, ομάδες που δεν συμμετείχαν σε αυτή, επικοινώνησαν με τους «7», κάποιοι εκφράζοντας σε ένα βαθμό και τα παράπονά τους για το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν στο τραπέζι των συζητήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπερτομέου «πήρε» το μήνυμα και συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο μετόχων για το τέλος του Απριλίου και πιο συγκριμένα την προσεχή Δευτέρα 26 Απριλίου.

Στη συγκεκριμένη συνάντηση την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναμένεται να εκπροσωπήσει ο Τάκης Τριαντόπουλος και η νομική σύμβουλος του Εξάστερου.

Αναφορικά με τη στάση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με την εκπομπή «Magic Euroleague» του SDNA TV, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποια θα είναι αυτή και αν τελικά ταξιδέψει και εκείνος στην Ισπανία.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News