Ευρωλίγκα: Πρώτη ανακούφιση ότι δεν θα κάνει «φούσκα»

euroleague

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «israelhayom.co.il», θετικό ήταν το κλίμα στην τηλεδιάσκεψη των ευρωπαϊκών λιγκών με την Ευρωλίγκα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην τηλεδιάσκεψη δεν πήρε μέρος η ελληνική λίγκα, αλλά οι VTB League, Αδριατική λίγκα, ισπανική, γερμανική, ιταλική, γαλλική, λιθουανική και του Ισραήλ.

Από ‘κει και πέρα, η Ευρωλίγκα ήθελε να μάθει το καλεντάρι των υπόλοιπων λιγκών, προκειμένου να γνωρίζει πού θα προκύψουν διαθέσιμες ημερομηνίες, ώστε να βάλει σε πρόγραμμα τα ματς που αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού.

Όμως, η μεγάλη ανακούφιση των λιγκών ήταν η διαβεβαίωση της Ευρωλίγκας πως δεν προτίθεται, αλλά ούτε και σκοπεύει να ορίσει ματς σε μορφή «φούσκας», κάτι που φυσικά θα χαλούσε εντελώς τον προγραμματισμό των εθνικών πρωταθλημάτων και θα τους προβλημάτιζε πολύ έντονα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News