Απίστευτη παραδοχή: «Είχε δίκιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος»

Επιστολή σε Μπερτομέου - Μήνυση και αγωγή στον Ολυμπιακό από Δ. Γιαννακόπουλο

Φαρμακερή ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Φέντερμαν, κατά το τετράωρο board της διοργανώτριας αρχής και των μετόχων μέσω τηλεδιάσκεψης την περασμένη Τρίτη.

Η συγκεκριμένη τηλεδιάσκεψη είχε αρκετές ειδήσεις, ωστόσο η σημαντικότερη που δεν γνωστοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης είναι άλλη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onsports.gr, o Ντέιβιντ Φέντερμαν, ισχυρός άνδρας της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θυμήθηκε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

«Φαίνεται ότι είχε δίκιο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε αυτά που έλεγε!» ανέφερε με νόημα ο μέτοχος της ομάδας από το Ισραήλ, καθώς κατά γενική ομολογία και βάσει των γεγονότων που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, η κριτική που είχε ασκήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη διοίκηση της Euroleague και τον Ζόρντι Μπερτομέου, δικαιώνεται στο ακέραιο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News