«Εύρημα» του Κετσπάγια προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

«Εύρημα» του Κετσπάγια προτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Ο Τορνίκε Οκριασβίλι είναι μέσα στους υποψηφίους για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης για τον Παναθηναϊκό με το όνομα του Γεωργιανού να «πέφτει» στο τραπέζι.

Ο ακραίος επιθετικός της Ανόρθωσης «συνδέθηκε» μέσω του μάνατζέρ του για τον Παναθηναϊκό, έπειτα από δύο χρόνια στην Κύπρο, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Ήταν η πρώτη επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια με το που υπέγραψε στην Ανόρθωση ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από την Κράσνονταρ (δεν συνυπήρξε μόλις για δύο εβδομάδες στους Ρώσους με τον Μάρκους Μπεργκ!).

Και θα έλεγε κανείς πως δικαιώθηκε με μια μικρή καθυστέρηση για την επιλογή του. Το 2019-2020 δεν ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός με 3 γκολ σε 14 εμφανίσεις. Ωστόσο, τη φετινή χρονιά διέπρεψε στον κυπριακό σύλλογο με 9 γκολ και 1 ασίστ σε 20 συμμετοχές.

Το σημαντικότερο γκολ της καριέρας του το έβαλε με τη φανέλα της Κράσνονταρ απέναντι στη Σεβίλλη για το Europa League. Και σαφέστατα, το ωραιότερο… με ανάποδο ψαλίδι εν κινήσει:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News