Εύκολο θύμα στην Ελλάδα ο προπονητής

Μπολόνι: Οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό

Όλα τα ‘χαμε στον Παναθηναϊκό τα κοσμητικά επίθετα των παικτών κατά του προπονητή μας έλειπαν.

Όλα τα ‘χαμε στον Παναθηναϊκό τα κοσμητικά επίθετα των παικτών κατά του προπονητή μας έλειπαν.

Η αλήθεια είναι ότι ο Λάζλο Μπόλονι ακόμα δεν ξέρει τους ποδοσφαιριστές του, πειραματίζεται αρκετά προσπαθώντας να βελτιώσει και την φυσική κατάσταση, πράγματα παρακινδυνευμένα σε ομάδα που έχει καταντήσει του κλώτσου και του μπάτσου.

Δεν θέλει και πολύ να τεθεί εκ νέου ζήτημα προπονητή παρότι ο Ρουμάνος κοιτάζει να βελτιώσει τα απερίγραπτα εγκλήματα του καλοκαιριού. Δυο νίκες έχει κάνει το τριφύλλι από τότε που ανέλαβε αλλά τα παιχνίδια με Λαμία, Απόλλωνα, ήταν ειδικών συνθηκών, στα οποία το κλαμπ πιο πολύ αντέδρασε, παρά έπαιξε.

Μην ξεχνάμε ότι η πρώτη έχασε πέναλτι κι ο Απόλλωνας λίγο ήθελε να ισοφαρίσει με τον Λισγάρα στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Με εξαίρεση την προσωπικότητα Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες και τις ελπίδες που μοιράζει ο Ζαγαρίτης εμείς δεν βλέπουμε κάτι άλλο που να μας ξετρελαίνει.

Όλα είναι στον αέρα, με μεγαλύτερο ακόμα πρόβλημα τη συνολική λειτουργία της άμυνας και την απερίγραπτα στατική επίθεση με φορ που δεν τρέχουν, χαφ που δεν συγκλίνουν και εξτρέμ που δεν σουτάρουν.

Προδικάζουμε ότι χωρίς καλά παιχνίδια από τους ποιοτικότερους χαφ του ρόστερ, ο Παναθηναϊκός δύσκολα θα κερδίζει ομάδες που ξέρουν να κλείνουν χώρους και γνωρίζουν πως να παίζουν με το χρόνο. Υπάρχουν και τα ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ να έχει αποκτήσει πια νοοτροπία πρωταθλητή και την ΑΕΚ φανερά βελτιωμένη.

Αν και αυτά τα παιχνίδια σου αφήσουν…τραύματα, το κλίμα θα βαρύνει κι άλλο με ότι αυτό συνεπάγεται για το εύκολο θύμα που στην Ελλάδα είναι ΠΑΝΤΑ ο κόουτς.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News