Εύκολα ο Παναθηναϊκός, 2-0 τη Λαμία!

Πρώτο «χαστούκι» στον ΠΑΟΚ, 1-0 ο Παναθηναϊκός!

Δίχως να ζοριστεί η U19 του Παναθηναϊκού επικράτησε της Λαμίας με σκορ 2-0.

Λίγες ημέρες πριν απ’ το ιστορικό παιχνίδι με την Πόρτο στη Λεωφόρο για την πρόκριση στους 16 του Youth League, η Κ19 του Παναθηναϊκού επικράτησε 2-0 της Λαμίας και παρέμεινε στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Super League K19. Οι Πράσινοι ήταν ανώτεροι και νίκησαν δίκαια χάρη στα γκολ του Κυριόπουλου και του Καλοσκάμη.

Το Τριφύλλι που απείλησε για πρώτη φορά στο 18′ με εξ επαφής κεφαλιά του Πιτσώτη, άνοιξε το σκορ στο επόμενο λεπτό. Στο 19′ ο Κυριόπουλος πραγματοποίησε ωραία ατομική προσπάθεια και με σουτ απ’ το ύψος της περιοχής πέτυχε το 1-0. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης θα μπορούσε να έχει σκοράρει και στο 31′ με σουτ έξω απ’ την περιοχή που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 48′ οι Πράσινοι απείλησαν με τον Καλό, ο οποίος νικήθηκε απ’ τον αντίπαλο γκολκίπερ, ενώ στο 50′ ο Νταμπίζας αστόχησε από κοντά. Τελικά το δεύτερο γκολ του Τριφυλλιού ήρθε στο 64′ μετά από καταπληκτικό συνδυαστικό παιχνίδι. Ο Λιατίφης, ο Συμεωνίδης και ο Νταμπίζας άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος την άφησε πανέξυπνα για τον Καλοσκάμη, ο οποίος ήταν εύστοχος στο τετ α τετ.

Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να έχει πετύχει ακόμα ένα γκολ στο 64′ όταν ο Βολάκης, έπειτα από ωραία συνεργασία εκτός περιοχής, σούταρε στο δοκάρι.

Παναθηναϊκός: Παναγάκος, Τσεβάς, Παυλάκης, Ζεϊμπέκης, Πιτσώτης, Λιατίφης (83′ Νικολετόπουλος), Καλός (60′ Βολάκης), Τσιάβος (60′ Συμεωνίδης), Νταμπίζας (83′ Λάζαρης), Καλοσκάμης (75′ Σπαθάρης), Κυριόπουλος.

Λαμία: Τρόπουλος, Καψαλιάρης, Ζαλοκώστας, Σέντης, Ρωμανός, Κοχλιός, Μαργαρίτης, Δρόσος, Γαλαριώτης, Λαμπρόπουλος, Κοντονίκος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News