Ευκαιρία τριπόντου στο τέλος του τραυματικού Γενάρη

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Για να δούμε λοιπόν πως…καθαρίζεις στην Τρίπολη όπου εκτός όλων των άλλων έχεις και την παράδοση εναντίον σου.

Με τόσους παίκτες σε κακή κατάσταση ότι συνέβη (όχι με Ιωνικό και ΟΦΗ αλλά με) ΑΕΚ-ΠΑΟΚ το λες και μη έκπληξη.

Χωρίς ούτε έναν χαφ που να τρέχει τη μπάλα, δίχως ηρεμία πίσω, με τον Ιβάν να αναγκάζεται να ρίξει στη μάχη ως και έναν «κατεψυγμένο» που είχε να παίξει από το καλοκαίρι (Αργύρης Καμπετσής), πώς θα μπορούσες να είχες καλύτερη εικόνα;

Ευχόμαστε το καλό 60λεπτο με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο να λειτούργησε αφυπνιστικά αφού το τριφύλλι έβγαλε μετά από πολλές μέρες σφυγμό. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έπαιξε νταηλίδικα σε ρόλο στόπερ.

Ο Βαγιαννίδης και ο Πούχατς ήταν ΟΚ στις πτέρυγες σε μια εποχή που εκτός από την φόρμα σου ψάχνεις και ενισχύσεις από το rotation, όχι μόνο από αυτούς που έφερες αλλά κι από όσους έχεις καιρό μέσα στα πόδια σου.

Ο βαρύς Ιανουάριος «φεύγει» σιγά – σιγά με ήττες και απώλειες αλλά ένα τρίποντο στην Αρκαδία μηδενίζει το κοντέρ και ξεκινάς από την αρχή με καλύτερη ψυχολογία ευχόμαστε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News