Ευκαιρία για κάποιους να πάρουν «ρεβάνς» από τους εαυτούς τους!

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη

Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο της σεζόν όπου οι πραγματικά καλοί θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν. Το range του Παναθηναϊκού με μια πρώτη ματιά βρίσκεται μεταξύ τρίτης και τέταρτης θέσης.

Οι πράσινοι μετά τις γκέλες με Άρη, Τρίπολη δεν έχουν φέρει τη παρτίδα εκεί που ακριβώς θέλουν, αλλά οι πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη παραμένουν, απλώς πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν την ΑΕΚ την Τετάρτη.

Σίγουρα η αμυντική τους γραμμή δεν προκαλεί σιγουριά, αλλά έχουν περισσότερο επιθετικό firepower κυρίως λόγω της φόρμας του Μακέντα αν κι αποτελεί σοβαρό ζήτημα η τροφοδότησή του μιας και για το κλαμπ φαίνεται… πρωτοφανές να δημιουργήσει σε όλο το 90λεπτο, 5-6 τελικές (ίσως λέμε και πολλές).

Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, η ομάδα δεν είναι σε πλεονεκτική θέση, κατάσταση που “έστρωσε” μόνη της, με τις γκάφες, τις αποβολές των μελών της και το θέμα μειωμένης συγκέντρωσης.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να διατηρεί στους κόλπους της κάμποσα κιλά ποιότητας, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν θα ενεργοποιηθούν.

Ακολουθεί μια δυάδα παιχνιδιών με τους Δικεφάλους, ευκαιρία για μερικούς να ξεχωρίσουν και να πάρουν ρεβάνς από τους εαυτούς τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News