Ευκαιρία αντίδρασης για τον «εξάστερο» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παπαπέτρου: «Σας διαβεβαιώνω ότι δουλεύουμε πολύ, δεν είμαστε κοντά στο ταβάνι μας»

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με στόχο την 1η νίκη στο 2022.

Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την ελλειπή Μπασκόνια (21:00), σε αναμέτρηση για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, έφτασε μία ανάσα από το να σοκάρει την πρωταθλήτρια Ευρώπης την περασμένη εβδομάδα, χάνοντας στο τελευταίο σουτ. Παρά το 82-81 από την Εφές, ο Παναθηναϊκός έπαιξε εξαιρετικά και ικανοποίησε το κοινό του.

Ακολούθησε η αναβολή της αναμέτρησης με τον Ηρακλή για το εγχώριο πρωτάθλημα και την Ζαλγκίρις την Τετάρτη για την Euroleague. Αγωνιστικά, το τεχνικό επιτελείο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Εφές, λόγω της θλάσης στον τετράκεφαλο. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Μέικον (ενοχλήσεις στη γάμπα) και Σαντ-Ρος (ενοχλήσεις στον δικέφαλο). Δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Στέφαν Γιόβιτς, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Κέντρικ Πέρι.

Ο Μπάλντγουιν και ο Γκεντράιτιτς είναι τα πολυτιμότερα όπλα του Σπάχια, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Τάντας Σεντεκέρσκις που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Μπασκόνια στις πέντε τελευταίες επισκέψεις στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μετράει 4 ήττες και μόλις μια νίκη (πέρυσι 82-97).

Ο βοηθός του Δημήτρη Πρίφτη, Στέλιος Χαραλαμπίδης στάθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

«Η ποιότητα του Μίτσιτς δημιούργησε την προοπτική για να ευστοχήσει ο Μοερμάν στην τελευταία φάση. Όπως και να έχει δε θέλω να σταθώ σε αυτή. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μας. Αξίζουν μπράβο στον Καββαδά για την εμφάνισή του και την παρουσία του αντί του Παπαγιάννη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News