Ευκαιρία αντίδρασης για το «Τριφύλλι» - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία Superleague: Οριακά πλέι οφ ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες.

Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στην Καρδίτσα για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου με την Αναγέννηση (20:00). Το σκορ του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης, αφού το 4-0 έχει δώσει επί της ουσίας το εισιτήριο για την τετράδα στον Παναθηναϊκό. Πάντως, το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μόνο αδιάφορο δεν θα εμφανιστεί.

Αιτία, η ήττα με μέτρια εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Κυριακής (2-1). Αποτέλεσμα που έθεσε σε κίνδυνο ακόμα και την παρουσία του στα playoffs, αφού η απόσταση από τους «από κάτω» εκμηδενίστηκε. Πέραν της βαθμολογίας, οι «πράσινοι» τρέχουν το χειρότερο σερί τους, μετρώντας τρεις κολλητές ήττες (οι 2/3 με ανατροπή στα τελευταία λεπτά).

Η Αναγέννηση Καρδίτσας έρχεται από βαριά ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2 (5-2 από Ξάνθη) και το αντάμωμα με τον Παναθηναϊκό την βρίσκει πεσμένη ψυχολογικά. Βέβαια, οι ελπίδες ανόδου δεν χάθηκα, καθώς έχει αρκετά παιχνίδια λιγότερα εξαιτίας προβλημάτων κορωνπϊού.

Προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τις πρόσφατες εμφανίσεις της ομάδας.

«Φυσικά μας προβληματίζει η νέα ήττα .Δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε γκολ στις τελευταίες φάσεις, αλλά κανένα ματς δεν είναι ίδιο. Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Είμαστε σε μία περίοδο κακών αποτελεσμάτων, τα οποία φέρνουν αρνητική ψυχολογία. Πάντα προσπαθούμε να βρούμε κάποιες λύσεις. Μας έχουν φέρει πολύ πίσω τα τελευταία αποτελέσματα. Δημιουργεί προβληματισμό σε όλους αυτό αλλά δεν είναι κάτι που δεν έχουμε αντιμετωπίσει ξανά. Με τις επιστροφές κάποιων παικτών», το σχόλιο του Σέρβου προπονητή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News