Ευχή να ακολουθήσει το ρεύμα

Ευχή να ακολουθήσει το ρεύμα

Από τη στιγμή που λεφτά δεν υπάρχουν ελπίζουμε ο φετινός Παναθηναϊκός να θυμίσει ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη, προπονητή από τον οποίο έχει ισχυρές επιρροές ο Γιώργος Βόβορας.

Αναμφίβολα ένας από τους καλύτερους κόουτς, από εκείνους που δημιούργησαν ταυτότητα στο ελληνικό μπάσκετ με σπουδαίες δουλειές όπως το Περιστέρι, ο Μακεδονικός του τελικού του Ούλεμπ Καπ, το Ρέθυμνο, οι τίτλοι με τον Παναθηναϊκό.

Πολύ θα θέλαμε να δούμε φέτος σκληρή -hard nose που λένε και στις ΗΠΑ- άμυνα, ομαδικότητα, physical game ,πολύ τακτική και σκέψη, ώστε να χτυπήσεις τον αντίπαλο στα μειονεκτήματα του και να κρύψεις τα δικά σου. Αλλωστε αυτά δεν είναι τα χαρακτηριστικά του πρωταθλήματός μας;

Αυτή δεν είναι η Basket League; Χωρίς αυτά δεν μπορείς να επιβιώσεις, κάτι που με την πάροδο των ετών δημιούργησε την δική μας σχολή μπάσκετ.

Γι αυτό, εξάλλου, υπάρχει μεγάλη εξαγωγή τόσων γηγενών προπονητών που αμέτρητες φορές “πιάνουν κότσους” κάθε αμφιβόλου προελεύσεως κι ικανότητας ξένο συνάδελφο τους που έρχεται να δουλέψει στα λημέρια μας, πολλές φορές με μεγαλύτερα εφόδια και καλύτερες συνθήκες εργασίας από αυτούς.

Ευχόμαστε ο Γιώργος Βόβορας να ακολουθήσει το ρεύμα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News