Ευχάριστα νέα για τον Παλάσιος μετά το «Βικελίδης»!

Ευχάριστα νέα για τον Παλάσιος μετά το «Βικελίδης»!

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος «ξενιτεύτηκε» στην Ελλάδα αμέσως μετά τον γάμο του και δεν πρόλαβε να χαρεί τη γυναίκα του, Γιόχα Χέρμπελ.

Ο Αργεντινός δεξιός εξτρέμ του Παναθηναϊκού ήρθε μαζί με τον ατζέντη του στην Ελλάδα και μένει σε ξενοδοχείο μέχρι να εγκατασταθεί στο μόνιμο σπίτι του, χωρίς την οικογένειά του.

Μετά το ματς της 4ης αγωνιστικής και το εκτός έδρας με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, περιμένει μια μακρινή… έκπληξη από το Μπουένος Άιρες τον «Τούκου», καθώς, όπως γνωστοποίησε η σύντροφός του, θα έρθει στην Ελλάδα μαζί με την κόρη τους γύρω στις 25 του Σεπτέμβρη!

Αναμφίβολα, αυτό θα δώσει ώθηση στον Παλάσιος, που προσαρμόζεται στη νέα του καθημερινότητα στην Αθήνα. Όσον αφορά την κόρη τους, η Γιόχα Χέρμπελ επεσήμανε πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής στην Ελλάδα και πως δεν τη… φοβάται!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News