Ευχάριστα νέα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Απέφυγε τον κίνδυνο, σταματά την αντιβίωση!

«Η απόλυτη Παναθηναϊκή καρδιά έπαψε να χτυπάει πια»

Σταθερά βελτιώνεται η κατάσταση του Ανδρέας Μικρούτσικος που αντιμετωπίζει την περιπέτεια της υγείας του έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, o παρουσιαστής, αρκετές ημέρες μετά την εισαγωγή του στην Εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός με λοίμωξη του αναπνευστικού, όχι μόνο ξεπερνά και αυτή την περιπέτεια, αλλά αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα πάρει εξιτήριο το απόγευμα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος -που και για τη φετινή σεζόν είχε προγραμματίσει συνεργασία με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά με όλα αυτά που συμβαίνουν με την υγεία του δεν έχει καταφέρει να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής- λαμβάνει μία δυνατή αντιβίωση, την οποία θα σταματήσει σήμερα 26 Οκτωβρίου.

Όλο αυτό το διάστημα της νοσηλείας του στον «Ευαγγελισμό» ο παρουσιαστής δέχεται την αγάπη του κόσμου μέσα από τα μηνύματα συμπαράστασης που στέλνουν τόσο στον γιο του Σέργιο όσο και στη σύντροφό του. Και η Σοφία Βόσσου όμως, που έχει με τον Ανδρέα σχέση ζωής εδώ και δεκαετίες, είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στηρίζοντάς τον και δίνοντάς του κουράγιο.

Tο πρωί της Παρασκευής (22/10), ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αστειεύτηκε για όσα έχει περάσει με την υγεία του, τις τελευταίες εβδομάδες. «Παλιά με λέγανε ο βασιλιάς τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ, το τι έχω πάθει» δήλωσε ο ίδιος με χιούμορ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News