Ευχάριστα και... δυσάρεστα για Μπόλονι!

Ευχάριστα και... δυσάρεστα για Μπόλονι!

Ευχάριστα νέα για τον Λάζλο Μπόλονι επεφύλασσε η πρωινή προπόνηση σε ό,τι αφορά στους Σαβιέρ και Βιγιαφάνιες. Δυσάρεστα με τον Γιάννη Μπουζούκη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε τους δύο ποδοσφαιριστές να ακολουθούν το κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Μπουζούκης για τον οποίο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, ωστόσο, θα παραμείνει εκτός δράσης για διάστημα μίας εβδομάδας.

Ατομικό έκαναν και σήμερα οι Χουάνκαρ και Ιωαννίδης, ενώ Σένκεφελντ, Σάντσες και Κουρμπέλης ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης με την κατάστασή τους να μην εμπνέει κάποια ανησυχία.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Αλεξανδρόπουλος υπέστη κάκωση στο γόνατο και αποχώρησε. Τέλος, οι Βέλεθ, Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Αντονίτο παραμένει κλινήρης. Το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και παιχνίδι τακτικής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News