Έξτρα κίνητρο η πρόκριση!

Έξτρα κίνητρο η πρόκριση!

Μια ενδεχόμενη πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον Κριστιάν Λεντέσμα.

Ο Αργεντινός μέσος θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται αν τελικά οι «πράσινοι» υπερασπιστούν το 3-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Μπρόντμπι και πάρουν το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα εισπράξει 50 χιλιάδες ευρώ, ως μπόνους.

[ads2]

Στο συμβόλαιο του Αργεντινού προβλέπονται αρκετά έξτρα πόντους, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, του κυπέλλου και πιθανής εξόδου στα προκριματικά του Champions League.

Παράλληλα προβλέπονται μπόνους συμμετοχών, έτσι ώστε να είναι καλυμμένοι οι «πράσινοι» σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Αργεντινό, όπως έγινε στην περίπτωση του Μάικλ Εσιέν.

Ο 34χρονος παίκτης αμείβεται με 120 χιλιάδες ευρώ ετησίως, όμως το ποσό αυτό μπορεί να φτάσει και τις 510 χιλιάδες ευρώ, μέσω των μπόνους του συμβολαίου του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News