Εξτρά κίνητρο για Μπέικον στο ΣΕΦ: Τον... έκοψε πρώτος ο Μπαρτζώκας!

Εξτρά κίνητρο για Μπέικον στο ΣΕΦ: Τον... έκοψε πρώτος ο Μπαρτζώκας!

Έναν επιπλέον λόγο έχει να «δαιμονιστεί» στο ΣΕΦ ο Ντουέιν Μπέικον , καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν ο πρώτος που τον απέρριψε το περασμένο καλοκαίρι πριν πάρουν σειρά.. οι επόμενοι.

Έχει τονιστεί πολλάκις πως ο Παναθηναϊκός έχει πιάσει κορόιδο… όλη την Ευρώπη με το ντιλ που πέτυχε τον περασμένο Οκτώβρη με τον Μπέικον, έναν παίκτη που άνετα θα μπορούσε να φιγουράρει στην κορυφαία πεντάδα της Ευρώπης.

Πέρα από τους ομαδικούς στόχους που έχει θέσει με τον Παναθηναϊκό, ο Μπέικον έχει ακόμη ένα λόγο για να τα δώσει… όλα απέναντι στον Ολυμπιακό, τον Γιώργο Μπαρτζώκα.




Ο «ερυθρόλευκος» τεχνικός ήταν ο πρώτος που έδειξε αρχικά ενδιαφέρον για την περίπτωσή του από την περσινή σειρά αγώνων των Πειραιωτών με τη Μονακό. Εν συνεχεία συνέλεξε τις πληροφορίες του και το τελικό report που σχημάτισε τον … ώθησε στο να «κόψει» τον Μπέικον.

Η… μοίρα έπαιξε περίεργο παιχνίδι και ο Αμερικανός ντύθηκε στα πράσινα, οπότε, εδώ δημιουργείται μια ιστορία με τον Μπέικον να ψάχνει μια επιβλητική εμφάνιση για… «εκδίκηση»!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News