Έξουμ για ΟΑΚΑ: «Οι συμπαίκτες μου δε με άκουγαν από τις φωνές του κόσμου»

Έξουμ για ΟΑΚΑ: «Οι συμπαίκτες μου δε με άκουγαν από τις φωνές του κόσμου»

Αξέχαστο έχει μείνει το ΟΑΚΑ και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στον Ντάντε Έξουμ, ο οποίος αγωνίστηκε εκεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

«Σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος και κάθε ματς έχει μεγάλη ένταση» ανέφερε αρχικά ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ στο κανάλι της Euroleague και συνέχισε:

«Το πρώτο μου ταξίδι ήταν με τον Ερυθρό Αστέρα και μετά πήγαμε στον Παναθηναϊκό. Θυμάμαι ότι προσπαθούσα να μιλήσω δίπλα στους συμπαίκτες μου στον πάγκο και δεν μπορούσαν να με ακούσουν από τις φωνές του κόσμου, που είχε… τρελαθεί. Και ήταν μια καθημερινή μέρα στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Απίστευτοι φίλαθλοι και είναι τρομερό συναίσθημα. Όταν κάνεις μια μεγάλη φάση με ένα κάρφωμα θέλεις να ξεσηκώσεις τους φιλάθλους και να έχεις αλληλεπίδραση μαζί τους και αυτοί το λατρεύουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News