Εξολόθρευσε με 100άρα το Λαύριο και βλέπει νταμπλ από... μεθαύριο!

Εξολόθρευσε με 100άρα το Λαύριο και βλέπει νταμπλ από... μεθαύριο!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το 1-0 με χαρακτηριστική άνεση στο ΟΑΚΑ απέναντι στο Λαύριο με 100-72 και παράλληλα το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος.

Το ελεύθερο στυλ μπάσκετ ευνόησε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο ξεκίνησε στην αναμέτρηση απόλυτα συγκεντρωμένος σε άμυνα και επίθεση και πέτυχε σερί 15-0 έναντι του Λαυρίου. Ο Παπαπέτρου συνεισέφερε τα μέγιστα, απόντος του Σαντ Ρος, και στο 15’ έφτασε τους 6 ποντους και τις 8 ασίστ!

Οι φιλοξενούμενοι «ζεστάθηκαν» στο δεύτερο μισό του β δεκαλέπτου με τη διαφορά να πέφτει κάτω από τους 20. Παρόλα αυτά, το Τριφύλλι έκανε ιδανικό φιναλε με τους Μήτογλου και Παπαγιάννη να καθαρίζουν ψηλά στη ρακέτα (52-34 σκορ ημιχρόνου).

Με πατημένο το γκάζι και εξαιρετικό πρώτο πεντάλεπτο στο β ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +31 (70-39) με μπροστάρη και πάλι τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (14 ποντους, 13 ασίστ, 6 ριμπάουντ).

Το «79-47» στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στην ομάδα του κοουτς Σερέλη και το τέταρτο μέρος της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Εξολόθρευσε με 100άρα το Λαύριο και βλέπει νταμπλ από... μεθαύριο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News