Εξοικονομεί 2 εκατ. ευρώ και μετά... μεταγραφές

Σε πτωτική πορεία τα έσοδα επί Αλαφούζου

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει το σκληρό πλάνο λιτότητας, που έχει ξεκινήσει από πέρυσι το καλοκαίρι, ψάχνοντας κάθε τρόπο εξοικονόμησης χρημάτων, για να μην επιβαρυνθεί οικονομικά.

Σύμφωνα μάλιστα με την «Sportday» προτεραιότητα στο «τριφύλλι» είναι η αποχώρηση κάποιων ποδοσφαιριστών που έχουν και σχετικά υψηλά συμβόλαια από τα οποία υπολογίζουν πως θα εξοικονομήσουν περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ. Και στη συνέχεια θα προχωρήσουν σε μεταγραφές.

Οι Κουλιμπαλί, Κάτσε, Μουνιέ, Άλτμαν και Οικονόμου αναμένεται να δώσουν αυτή την ανάσα στον Παναθηναϊκό με τους δύο πρώτους να έχουν ήδη αποχωρήσει ενώ το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τους άλλους τρεις.

Παράλληλα, με τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν χάρη στις πιθανές αποχωρήσεις Βέργου, Τζανδάρη, Παντελάκη και Σιφναίου θεωρούν, ότι θα μπορούσαν να φέρουν και άλλον έναν έμπειρο παίκτη.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News