Έξι ανανεώσεις και δύο μεταγραφές

«Ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε χάρη στον Γιαννακόπουλο - Ήταν μεγαλύτερο το χρέος - Πολλοί υποσχέθηκαν, κανείς δεν βοήθησε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης, προχωράει στο σχεδιασμό της νέας σεζόν ώστε η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του γυναικείου βόλεϊ.

Όπως γράφει η εφημερίδα «ΠΡΑΣΙΝΗ», έχει ήδη μιλήσει με τις Πέννυ Ρόγκα, Μαρία Οικονομίδου, Σοφία Κοσμά, Ιλιόνη Κελεσίδη, Εβίτα Λεωνίδου και Αθηνά Βογιατζόγλου, ώστε να παραμείνουν στην ομάδα, με τις τελικές υπογραφές να αναμένονται από μέρα σε μέρα.

Από εκεί και πέρα εκτός από την διεθνή πασαδόρο, Όλγα Βεργίδου, που βρίσκεται μια ανάσα από το «τριφύλλι», ο προπονητής των «πρασίνων» κοιτάζει πολλές νεαρές αθλήτριες ικανές να πλαισιώσουν την ομάδα, μία εξ αυτών είναι η Νάσια Φακοπουλίδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News