Εξετάζει Αραβίδη ο Παναθηναϊκός

Εξετάζει Αραβίδη ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Το τεχνικό τιμ εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου φορ, ωστόσο θα περιμένει μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι ακριβώς το στυλ που ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η προοπτική συνεργασίας που προτάθηκε είναι για 6 μήνες + 2 χρόνια, αλλά εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από το επόμενο δεκαήμερο.

Eλέγξτε επίσης

Δύο οι σίγουροι αρχηγοί, ακόμη ένας ξένος κι ένας νεαρός

Δύο οι σίγουροι αρχηγοί, ακόμη ένας ξένος κι ένας νεαρός

Η υπόθεση «αρχηγοί» στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι ξεκάθαρη… Συγκεκριμένα, οι δύο πρώτοι αρχηγοί θα …

Ένα σχόλιο

  1. Η σωτηρία μπορεί να έρθει μόνο αν ασκηθεί πίεση από τον κόσμο στον πραγματικό ιδιοκτήτη, το Βαρδή, να δώσει τις μετοχές και να ελευθερώσει τον Παναθηναϊκό.

    Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα και τεράστιο παγκοσμίως. Οποιοσδήποτε, λοιπόν, και να μπει ως επενδυτής θα έχει τεράστια κέρδη σε άμεσο διάστημα. Τα χρεή 15-25-35-50 που λέγεται κατά καιρούς είναι αστεία για τέτοιο μέγεθος. Άλλωστε αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε χρέη, κάτι δε θα πλήρωνε ένας υποψήφιος ενδιαφερόμενος;;

    Δώστε βάση στο πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ δίνεται, ΔΕΝ πωλείται, ΔΕΝ χαρίζεται. Νοικιάστηκε για ένα διάστημα με όρο τα αποτελέσματα που είδαμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταστραφεί και ο περήφανος κόσμος του να υποστεί τις συνέπειες του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
    https://www.youtube.com/watch?v=8nHY5wT6d38

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.