Εξετάζει Αραβίδη ο Παναθηναϊκός

"Πάγωσαν" λόγω οικονομικού οι επαφές Αραβίδη - Παναθηναϊκού

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, Χρήστος Αραβίδης έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό.

Το τεχνικό τιμ εξετάζει την περίπτωση του 30χρονου φορ, ωστόσο θα περιμένει μήπως βρεθεί κάτι καλύτερο, καθώς ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι ακριβώς το στυλ που ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Η προοπτική συνεργασίας που προτάθηκε είναι για 6 μήνες + 2 χρόνια, αλλά εξελίξεις θα υπάρξουν μετά από το επόμενο δεκαήμερο.

Eλέγξτε επίσης

Δώνης: «Κλείνεις αυτιά και προχωράς»

Δώνης: «Κλείνεις αυτιά και προχωράς»

Απάντηση για τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του έδωσε ο Χρήστος Δώνης μετά …

Ένα σχόλιο

  1. Η σωτηρία μπορεί να έρθει μόνο αν ασκηθεί πίεση από τον κόσμο στον πραγματικό ιδιοκτήτη, το Βαρδή, να δώσει τις μετοχές και να ελευθερώσει τον Παναθηναϊκό.

    Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο όνομα στην Ελλάδα και τεράστιο παγκοσμίως. Οποιοσδήποτε, λοιπόν, και να μπει ως επενδυτής θα έχει τεράστια κέρδη σε άμεσο διάστημα. Τα χρεή 15-25-35-50 που λέγεται κατά καιρούς είναι αστεία για τέτοιο μέγεθος. Άλλωστε αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε χρέη, κάτι δε θα πλήρωνε ένας υποψήφιος ενδιαφερόμενος;;

    Δώστε βάση στο πραγματικό πρόβλημα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ δίνεται, ΔΕΝ πωλείται, ΔΕΝ χαρίζεται. Νοικιάστηκε για ένα διάστημα με όρο τα αποτελέσματα που είδαμε. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να καταστραφεί και ο περήφανος κόσμος του να υποστεί τις συνέπειες του μεγαλειώδους συλλαλητηρίου.

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΣΜΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!
    https://www.youtube.com/watch?v=8nHY5wT6d38

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.