Εξετάζει το «μπαμ» με Σβένσον ο Ντρεοσί - Ποιο το κασέ του

Εξετάζει το «μπαμ» με Σβένσον ο Ντρεοσί - Ποιο το κασέ του

Την δύσκολη, αλλά εξαιρετική, περίπτωση του Γιόνας Σβένσον εξετάζει για τα δεξιά της άμυνας ο Πιέρ Ντρεοσί, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newspao.gr.

Οι “πράσινοι” δεδομένα θα ενισχυθούν στη θέση του δεξιού μπακ και η περίπτωση του Νορβηγού είναι μια από τις καλύτερες που έχουν πέσει στο τραπέζι.

Ο 28χρονος, βασικός τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Άλκμααρ, διεθνής έχει απορρίψει την πρώτη πρόταση ανανέωσης της ολλανδικής ομάδας και έχει ενημερώσει τον τεχνικό της διευθυντή πως επιθυμεί να δοκιμάσει την τύχη του σε ένα άλλο πρωτάθλημα.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από την Φέγενορντ, αλλά και από ομάδες του Βελγίου και της Αυστρίας, ενώ νέα πρόταση ανανέωσης του έχει κάνει και η Άλκμααρ παρά το πρώτο “άκυρο” του παίκτη.

Ο Πιέρ Ντρεοσί μελετάει προσεκτικά την περίπτωση του έμπειρου αμυντικού, ωστόσο δύσκολα θα μπορεί να πάρει απόφαση χωρίς να γνωρίζει το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, το οποίο θα εξαρτηθεί και από το αν η ομάδα θα βγει Ευρώπη ή όχι.

Ο Σβένσον φέτος μετράει είκοσι συμμετοχές και τρεις ασίστ με την Άλκμααρ, ενώ το συμβόλαιο του κυμαίνεται κοντά στις 400.000€.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News