Εξετάζει Μπόστοκ ο Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα

Εξετάζει Μπόστοκ ο Παναθηναϊκός - Ποια τα δεδομένα

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Άγγλος μέσος Τζον Μπόστοκ της Τουλούζ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τους Γάλλους.

Μπορεί ο Τσάβι Ρόκα να τονίζει πως δεν έχει σε προτεραιότητα το ποδόσφαιρο με τα όσα συμβαίνουν, ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται καθόλου με τα του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους παίκτες που έχει προταθεί είναι ο Τζον Μπόστοκ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Νότινχαμ Φόρεστ από την Τουλούζ. Η συνεισφορά του στους Άγγλους είναι μικρή (7 συμμετοχές, 2 γκολ) και θεωρείται απίθανο το να παραμείνει στην ομάδα, ενώ παράλληλα δεν υπολογίζεται και από την Τουλούζ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως και το 2021.

Ο πρώην παίκτης των Κρίσταλ Πάλας, Τότεναμ, Μπρέντφορντ, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Χαλ, Σουίντον, Τορόντο, Άντβερπ, Λέουβεν, Λανς και Μπούρσασπορ, αποτελεί μία ποιοτική λύση για το χώρο της μεσαίας γραμμής, καθώς μπορεί να παίξει τόσο στη θέση “6”, όσο και στη θέση “8”.

Το κασέ του υπολογίζεται κοντά στις 500.000 ευρώ, οπότε θα πρέπει είτε να ρίξει τις απολαβές του (το ποσό που θα πρέπει να πέσει εξαρτάται και από το τελικό μπάτζετ της ομάδας) ή θα πρέπει η Τουλούζ να καλύψει μέρος του συμβολαίου του σε περίπτωση που απασχολήσει σοβαρότερα τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News