Εξαιρετική πρόταση Εξάστερου σε Πάνγκος

Εξαιρετική πρόταση Εξάστερου σε Πάνγκος

Ο Κέβιν Πάνγκος επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, με τους Καναδούς να αποκαλύπτουν και την πρόταση που φέρεται να έχει ο 23χρονος γκαρντ -λογίζεται ως κοινοτικός- από το τριφύλλι.

Στο «ραντάρ» του Παναθηναϊκού βρίσκεται ξανά ο Κέβιν Πάνγκος, όπως αναφέρουν οι Καναδοί. Πιο συγκεκριμένα, το «Hoops Hype Canada» αναφέρει πως ο 23χρονος γκαρντ έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από το τριφύλλι, για διετές συμβόλαιο έναντι περίπου 850.000 ευρώ συνολικά!

[ads2]

Ο παίκτης ανήκει στην Γκραν Κανάρια (που εντυπωσιάζει τα τελευταία χρόνια σε ACB και Ευρώπη) και αυτή την περίοδο δοκιμάζει την τύχη του στο Summer League για λογαριασμό των Χοκς.

Το θετικό με την περίπτωση του Καναδού πόιντ γκαρντ είναι πως κατέχει σλοβενικό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει πως λογίζεται ως κοινοτικός και δεν πιάνει θέση ξένου, που ούτως ή άλλως σε αυτό το κομμάτι τα κουκιά είναι μετρημένα για τους πράσινους.

Ο Πάνγκος είχε γραφτεί και παλιότερα για τον Εξάστερο και σήμερα οι συμπατριώτες του πάνε την υπόθεση ένα βήμα… παρακάτω, αναφέροντας και ποσά για την πρόταση που λέγεται πως του έχει γίνει. Ο 23χρονος προέρχεται από εξαιρετική σεζόν στην Γκραν Κανάρια, με την οποία σε 23.4’ κατά μέσο όρο είχε 11 πόντους, 4.6 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ κι ενώ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, στα ημιτελικά του Eurocup και ως την πρώτη φάση των ισπανικών πλέι οφ, όταν και η ομάδα του αποκλείστηκε με 2-1 από την Λαμποράλ Κούτσα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News