Εξελίξεις με τον γκαρντ στον Εξάστερο

Εξελίξεις με τον γκαρντ στον Εξάστερο

Στον Παναθηναϊκό βιάζονται να κλείσουν τον κοινοτικό πόιντ γκαρντ Κέβιν Πάνγκος και στη συνέχεια να στραφούν σε άλλες περιπτώσεις.

Η προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πραγματοποιήσει πολύ γρήγορα τα πρώτα μεταγραφικά του χτυπήματα, δεν έχουν στεφθεί με επιτυχία αφού για την ώρα δεν υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη.

[ads2]

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά όμως, οι “πράσινοι” δεν μπορούν να περιμένουν για πολύ, ώστε να κάνουν την πρώτη τους κίνηση. Προτεραιότητα είναι να συμφωνήσουν με τον κοινοτικό πόιντ γκαρντ και όπως γίνεται αντιληπτό από τη στιγμή που καθυστερεί ο Ντοντέι Ντρέιπερ στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Για την ώρα προκρίνεται ο Κέβιν Πάνγκος ο οποίος διαθέτει σλοβένικο διαβατήριο και τον συνοδεύουν καλές συστάσεις. Ο Καναδός γκαρντ (23χρ., υψ. 1.89) που αγωνιζόταν στη Γκραν Κανάρια, έχει προταθεί στην ομάδα του “τριφυλλιού” και είναι πιθανό να υπάρξει κίνηση για την απόκτησή του, αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ώρες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News