Εξελίξεις στο ρόστερ του «Εξάστερου» μετά τον Ολυμπιακό - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Εξελίξεις στο ρόστερ του «Εξάστερου» μετά τον Ολυμπιακό - Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται

Μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 23/12 θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για ένα δυναμικό μπάσιμο τη νέα χρονιά προκειμένου να μπει δυνατά στη διεκδίκηση των δύο τίτλων.

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα στο Τριφύλλι.

Τζεχάιβ Φλόιντ, Κέντρικ Πέρι και Τζέρεμι Έβανς είναι οι επικρατέστεροι για να αποχωρήσουν από το ρόστερ του Παναθηναϊκού τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Στέφαν Γιόβιτς είναι ο παίκτης που αρέσει στον Δημήτρη Πρίφτη για τον «άσο», ενώ και εκείνος θέλει να βρει μια ομάδα Ευρωλίγκα για το ριστάρτ της καριέρας του. Το δίλημμα την προκειμένη στιγμή, είναι πως ο Κέντρικ Πέρι παίζει σε όλα τα ματς, ενώ ο Γιόβιτς από μόνος του αποτελεί ρίσκο λόγω του βεβαρυμμένου ιστορικού του.

Από κει και πέρα, ο Φλόιντ δεν υπολογίζεται και με την πιθανή ένταξη του Χουγκάζ στο ρόστερ από τον Ιωνικό, είναι πολύ πιθανό ο Έβανς να αξιοποιηθεί στη θέση «5». Αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο στις ανακατατάξεις του ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ένα άλλο σενάριο, που να συγκεντρώνει ίσως, λιγότερες πιθανότητες, είναι να αποχωρήσει ο Τζέρεμι Έβανς που δεν αποδίδει σταθερά και αμείβεται με 550 χιλ. ευρώ. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ξένου σέντερ (θα φύγει ο Φλόιντ), γκαρντ και Χουγκάζ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News