Εξελίξεις με τις ανανεώσεις τριών - Ο ρόλος του Ντρεοσί

Όσο πάει και... λύνεται!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση των συμβολαίων τριών νεαρών παικτών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις για ανανέωση των συμβολαίων τριών νεαρών παικτών και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μέσα στις επόμενες μέρες, σύμφωνα με τη Sportday, αναμένεται να δοθούν οι τελικές απαντήσεις των Ζαγαρίτη, Ξενόπουλου και Χριστογεώργου στην πρόταση που έχει κατατεθεί από πλευράς Παναθηναϊκού για νέο συμβόλαιο.

Ναι μεν ο Ντρεοσί είναι αυτός που θα αναλάβει κάθε διαπραγμάτευση από εδώ και πέρα, αλλά για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές έχει δώσει και αυτός τη συγκατάθεσή του ώστε να προχωρήσει η ανανέωση των συμβολαίων τους.

Μέσα στα επόμενα χρόνια θα έχει τη δυνατότητα και ο ίδιος ο Γάλλος να τσεκάρει τις δυνατότητές τους και να τις αξιολογήσει και αυτός.

Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξει η οριστική απόφαση των νεαρών ποδοσφαιριστών και να έχουμε τις ανακοινώσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News