Εξάστερε, μην του κάνεις το... χατίρι!

Εξάστερε, μην του κάνεις το... χατίρι!

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν περιμένει τον Παναθηναϊκό (21/1, 19:00/novasports 2) στο Κρασνοντάρ κι ο Βίκτορ Κλαβέρ την τρίτη νίκη σε βάρος του.

«Η ομάδα μας είναι δυνατή και δεν αμφιβάλλαμε για τις δυνατότητές μας, με οποιονδήποτε αντίπαλο κι υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Επομένως δεν είναι δύσκολο να αντεπεξέλθουμε και με τραυματισμούς.

[ads2]

Aναλύσαμε τη λάθη με τη Φενέρμπαχτσε κι αυτό θα πρέπει να μας κάνει μόνο ποιο σοφούς και πιο δυνατούς. Τώρα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις ικανότητες, τις γνώσεις και το πάθος μας στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδος ο 27χρονος Ισπανός φόργουορντ.

Από τη μεριά του ο Μπαρτζώκας δήλωσε: «Κάθε αναμέτρηση είναι και μία διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές, να μάθουμε απ’ τα λάθη των τελευταίων αναμετρήσεων και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητά μας για νίκη επί του Παναθηναϊκού» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδος ο 50χρονος προπονητής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News