Έξαλλος με το Μουντιάλ ο Γιάννης Αλαφούζος - Ποιες ομάδες υποστηρίζει

Έξαλλος με το Μουντιάλ ο Γιάννης Αλαφούζος - Ποιες ομάδες υποστηρίζει

Από τους διαδρόμους του ΣΚΑΪ η στήλη έμαθε ότι η οργή του Γιάννη Αλαφούζου για το Μουντιάλ είναι πρωτόγνωρη.

Όχι, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, αλλά και του Παναθηναϊκού, δεν εκνευρίστηκε επειδή το ΑΝΤ1+ κατέρρευσε και δεν είδε τους αγώνες – μάλιστα μάθαμε ότι υποστηρίζει την Αργεντινή στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά συμπαθεί και τη Γερμανία.




Ούτε εκνευρίστηκε με τα παιχνίδια που δεν είχαν γκολ, όχι. Προσωπικά ο Αλαφούζος, αργά το βράδυ της Τρίτης, επικοινώνησε με μέλη του ΕΣΡ για να υπενθυμίσει, με τον πλέον έντονο τρόπο, ότι είναι παράνομο ο ΑΝΤ1 να… πασάρει παιχνίδια του Μουντιάλ προς μετάδοση στο Μακεδονία ΤV. «Δεν έχει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, έχει άδεια θεματικού καναλιού», τους θύμισε – και σωστά.

Άνοιξε λοιπόν νέο μέτωπο στο μιντιακό γίγνεσθαι, ανάμεσα σε Γιάννη Αλαφούζο και Θοδωρή Κυριακού. Το πώς θα υπερβεί το πρόβλημα της συνδρομητικής πλατφόρμας ο ΑΝΤ1 «είναι δικό τους πρόβλημα, αλλά να μην παρανομήσουν», πρόσθεσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News