ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ: "Ο ελληνικός αθλητισμός θα καθαρίσει θέλετε δεν θέλετε"

ΕΞΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟ: "Ο ελληνικός αθλητισμός θα καθαρίσει θέλετε δεν θέλετε"

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έριξε τα βέλη του προς το μέλος της ΚΕΔ, κ. Ταβουλαρέα και την ρέφερι κ. Τσαρούχα μετά την ολοκλήρωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

Ο Παναθηναϊκός παραδέχθηκε την δίκαιη νίκη του Αρη επί της ομάδας του, αλλά εξέφρασε τα παράπονά του για τις αποφάσεις της κ. Τσαρούχα – που όπως υποστηρίζει είναι φανατική οπαδός του Ολυμπιακού – ενώ συγχρόνως… κατήγγειλε πως ο κ. Ταβουλαρέας ειρωνεύτηκε τους «πρασίνους» μετά το τέλος του ματς με τον Πρωτέα Βούλας.

[ads2]

Αναλυτικά όσα αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

«Δεν τα κατάφεραν οι Νεανίδες μας

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. έχασε σήμερα από τον Άρη Θεσσαλονίκης 62-43 για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων. Οι κοπέλες μας δεν τα κατάφεραν και έχασαν δίκαια από τον Άρη, τερματίζοντας στην τρίτη θέση, αφού υπολείπονταν στη διαφορά πόντων στην τριπλή ισοβαθμία. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις κοπέλες που κατέβαλαν εκπληκτική προσπάθεια όλη την χρονιά και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους Πρωτέα Βούλας και Άρη Θεσσαλονίκης που κατέκτησαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, αλλά και σε όλες τις ομάδες για την αγωνιστικότητά τους όπως και τον Δήμο Βούλας-Βουλιαγμένης για την εξαιρετική διοργάνωση.

Δυστυχώς όμως σήμερα δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε κάποια πράγματα που δεν αφορούν το πρωτάθλημα νεανίδων αλλά μία συμπεριφορά συγκεκριμένων κέντρων προς τον Πάναθηναϊκό Α.Ο. Επαναλαμβάνουμε πως ή νίκη του Άρη είναι δικαιότατη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφερουμε:

α. Τις ειρωνείες του μέλους της ΚΕΔ, κου Ταβουλαρέα προς τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του αγώνα με τον Πρωτέα.

β. Την “εκδικητική” διαιτησία της κα Τσαρουχά κατά κύριο λόγο και του κ. Κωνσταντινόπουλου κατά δεύτερο. Η κα Τσαρουχά είναι η ταχύτερα εξελισσόμενη διαιτητής στην Ελλάδα, πρώην αθλήτρια των Εσπερίδων και είναι γνωστό σε όλους πως είναι φανατική οπαδός του ΟΣΦΠ. Ο ορισμός της δις στα κρίσιμα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα του συστήματος που έχει απλώσει τα δίχτυα του στο Ελληνικό μπάσκετ, ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι πως ο Παναθηναϊκός δεν τα παρατάει. Ελληνικά, Λευκάδες και τώρα και Βούλες ξέρουμε ότι θα έχουμε και άλλες.

Παναθηναϊκός όμως θα πει μαχητική ψυχή και ο ελληνικός αθλητισμός θα καθαρίσει θέλετε δεν θέλετε».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News