Εξαιρετικά αμφίβολος ο Ερνάντεζ για τον ευρωπαϊκό ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Πανίσχυρος Παναθηναϊκός - Μετά από τον Ολυμπιακό έκανε ανατροπή-ΕΠΟΣ και με τον ΠΑΟΚ!

Ο Κουβανός διαγώνιος είναι αμφίβολος για το μεγάλο ημιτελικό και παλεύει ώστε να δώσει το παρών. Η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Αβέβαιη είναι η ακόμα η συμμετοχή του Φερνάντο Ερνάντες στον πρώτο ημιτελικό της Τρίτης (7/2) απέναντι στον Ολυμπιακό για το CEV Challenge Cup, με την ομάδα του Παναθηναϊκού να περιμένει έως την τελευταία στιγμή για το εάν ο Κουβανός σταρ θα το αγωνιστεί στο κλειστό του Ρέντη.

Τις προηγούμενες αγωνιστικές για την Volley League ανδρών, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος άφησε εκτός αποστολής τον Φερνάντο Ερνάντες.




Ο Κουβανός διαγώνιος αντιμετώπιζε πρόβλημα στην γάμπα, με τον Έλληνα τεχνικό να θέλει να τον ξεκουράσει ενόψει των δύσκολων ημιτελικών κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Βέβαια, τα νέα για τους «πράσινους» δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά, καθώς η συμμετοχή του Κουβανού είναι αμφίβολη.

Η ενόχληση στην γάμπα παραμένει, με την συμμετοχή του έμπειρου διαγώνιου να κρίνεται πριν την έναρξη του πρώτου ημιτελικού στο κλειστό γυμναστήριο «Μ. Μερκούρη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News