«Εξαφανισμένοι όλοι οι… Παναθηναϊκάρες»

Τρελοί πανηγυρισμοί από Γιαννακόπουλο! (pic)

Ο Μιχάλης Γεωργαντής με τα πολλά χρόνια εμπειρίας και την αγάπη προς το βόλεϊ, έχοντας υπάρξει επί σειρά ετών αθλητής του Παναθηναϊκού και της εθνικής ομάδας στο παρελθόν, έχει σήμερα τον ρόλο του υπεύθυνου αγωνιστικών τμημάτων σε άνδρες και γυναίκες στο «τριφύλλι».

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Sdna.gr, ο Μιχάλης Γεωργαντής μίλησε για την κατάσταση στον Σύλλογο και για την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση Γιαννακόπουλο, κατακεραυνώνοντας μεταξύ άλλων όλους τους… Παναθηναϊκάρες, όπως τους χαρακτήρισε, που υποσχέθηκαν βοήθεια στο ξεκίνημα του εγχειρήματος αλλά τώρα έχουν εξαφανιστεί.

Διαβάστε όσα δήλωσε:
«Οι τύχες του Παναθηναϊκού Α.Ο. ήρθαν στα χέρια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου τον Ιούνιο του 2018. Αυτό έγινε με κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες αφορούσαν την αποπληρωμή ενός ποσού της τάξης των τριών εκατομμυρίων. Το συγκεκριμένο ποσό έχει αυξηθεί στην πορεία κατά 35%. Και αυτό διότι όταν έγινε γνωστό πως ο κ. Γιαννακόπουλος ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, ήρθαν αθλητές, εργαζόμενοι και δήθεν εργαζόμενοι από το 2005 και ζητούν τα δεδουλευμένα τους, τα περισσότερα εκ των οποίων δεν ήταν πουθενά γραμμένα.

Τα δύο τμήματα που μου ανέθεσε ο κ. Γιαννακόπουλος να επιβλέπω, δίχως να είμαι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ή να έχω κάποια άλλα θέση, έχουν μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία μέχρι σήμερα. Το βόλεϊ ανδρών, το οποίο πέρσι τερμάτισε στην ενδέκατη θέση και εξασφάλισε την παραμονή του μέσω των πλέι άουτ, βρίσκεται φέτος στην τρίτη θέση έπειτα από 15 αγωνιστικές. Ο στόχος που είχε τεθεί ήταν η είσοδος στην τετράδα και φαίνεται πως επιτυγχάνεται.

Επίσης, το βόλεϊ γυναικών, το οποίο πέρσι δεν αγωνίστηκε πουθενά λόγω οικονομικών προβλημάτων, φέτος ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Pre League και πιθανότατα θα πετύχει τον στόχο της ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Το καλοκαίρι ο πρόεδρος είχε λάβει υποσχέσεις από κάποιους… Παναθηναϊκάρες, οι οποίοι τα περασμένα χρόνια βοηθούσαν εμπράκτως αυτά τα τμήματα, πως θα συνεισφέρουν στην προσπάθειά του με ποσά ύψους 60 και 20 χιλιάδων ευρώ. Αυτοί οι άνθρωποι δεν παρουσιάστηκαν ποτέ και όταν τους πλησίασαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τους έδωσαν μόνο υποσχέσεις τις οποίες και δεν τήρησαν. Έχουν περάσει εφτά μήνες και παραμένουν εξαφανισμένοι. Όλοι αυτοί οι… Παναθηναϊκάρες, εις βάρος του συλλόγου βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις πως θα βοηθήσουν και δεν έχουμε δει… ευρώ από εκείνους.

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό, ο κ. Γιαννακόπουλος τήρησε όλα όσα υποσχέθηκε, αλλά στο τέλος της ημέρας παραμένει απελπιστικά μόνος του χωρίς καμιά βοήθεια από κανέναν… Παναθηναϊκάρα. Από αυτούς που όποτε υπάρχει θόρυβος ακούγονται και όταν υπάρχει ησυχία εξαφανίζονται.

Εγώ μιλώ για τα συγκεκριμένα τμήματα του βόλεϊ ανδρών και γυναικών, ωστόσο και στα υπόλοιπα τμήματα ισχύει κάτι αντίστοιχο: μόνο ο κ. Γιαννακόπουλος συνεισφέρει πραγματικά.

Το ανδρικό τμήμα του Παναθηναϊκού στηρίζεται σε ελληνικές βάσεις καθώς έχει μόλις δύο ξένους αθλητές στη σύνθεσή του (σ.σ. Γιορντάνοφ και Γιάκομπσεν). Διαθέτει δύο έφηβους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται ήδη στην Εθνική Ανδρών (σ.σ. Ράπτης και Ανδρεόπουλος) και αρκετούς ακόμη ποιοτικούς Έλληνες αθλητές. Δεν είναι τυχαίο πως στις περισσότερες αγωνιστικές βγαίνουν πάντα παίκτες του Παναθηναϊκού. Το γεγονός αυτό μας κάνει πέραν του παρόντος, να αισιοδοξούμε και για το μέλλον».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News