"Έβρεχε" τρίποντα στη Σερβία

"Έβρεχε" τρίποντα στη Σερβία

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Ερυθρός Αστέρας στην έδρα του, αφού ισοπέδωσε την Τσεντεβίτα με το βαρύ 94-74, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας.

[ads]

Τρέχοντας ένα επιμέρους 32-18 στο τελευταίο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο και σκοράροντας 12 φορές πίσω από τα 6,75μ. ο Ερυθρός Αστέρας έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Τσεντεβίτα κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 94-74. Από την αρχή οι Σέρβοι έδειξαν τις διαθέσεις τους (26-9 στο 8′), όμως οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να επιστρέψουν μειώνοντας σε 65-56 (στο 30′), όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο το μάτι των παικτών του Ράντονιτς… γυάλιζε. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κουίνσι Μίλερ που σταμάτησε στους 22 πόντους, ενώ τον ακολούθησαν οι Μίσιτς και Γκούντουριτς που σημείωσαν 14 και 13 αντίστοιχα. Ο αγώνας είχε και ελληνικό ενδιαφέρον, καθώς πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Χριστοδούλου.

Τον αγώνα παρακολούθησε και ο Σέρβος τενίστας, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αποθεώθηκε από το κοινό του Ερυθρού Αστέρα.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News