Παίξε εντελώς δωρεάν για 2.020.000€ - Σήκωσε τη EuroNovileague!

Παίξε εντελώς δωρεάν για 2.020.000€ - Σήκωσε τη EuroNovileague!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται!

Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με την τελευταία πράξη στον τέταρτο όμιλο.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Το βαθμολογικό ενδιαφέρον του γκρουπ βρίσκεται στο «Χάμπντεν Παρκ» της Γλασκώβης, καθώς ο νικητής του Σκωτία-Κροατία θα πάρει το εισιτήριο για τους «16». Για καμία από τις δύο ομάδες δεν υπάρχει το ενδεχόμενο της ισοπαλίας, καθώς αυτό θα σημάνει αυτομάτως τον αποκλεισμό τους! Οι Σκωτσέζοι έχουν ως σύμμαχο την έδρα και την εξαιρετική παράδοση απέναντι στην επικείμενη αντίπαλό τους, από την οποία δεν έχουν χάσει ποτέ (3-2-0)!

Η «χρβάτσκα» καλείται να ξεπεράσει την μετριότητα των δύο πρώτων αγωνιστικών και να κάνει το μεγάλο βήμα. Η πίεση για την δευτεραθλήτρια κόσμου είναι μεγάλη, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις τρεις πιο πρόσφατες παρουσίες της σε Euro, επικράτησε στην τελευταία αγωνιστική (2-0-1), παίρνοντας το εισιτήριο για τα νοκ άουτ.

Παραμένουμε στην Μεγάλη Βρετανία και κατηφορίζουμε στο «Γουέμπλεϊ», όπου Αγγλία και Τσεχία μάχονται με έπαθλο την κορυφή του γκρουπ. Η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν έχει πείσει σε καμία περίπτωση με την παρουσία της, εμφανίζοντας διακυμάνσεις στην απόδοσή της. Πλέον, θέλει μόνο νίκη για να βγει πρώτη και να ρίξει τους τόνους πριν από τις κρίσιμες μάχες.

Η Τσεχία έχει κάνει ήδη την υπέρβασή της, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πάτρικ Σικ (3 γκολ). Το σύνολο του Γιάροσλαβ Σιλχάβι επιστρέφει στα νοκ άουτ μεγάλης διοργάνωσης μετά το Euro 2012 και δείχνει ότι μπορεί να φτάσει μακριά. Να σημειωθεί ότι στα προκριματικά κέρδισε την Αγγλία στην Πράγα (2-1) και ηττήθηκε στο Λονδίνο (5-0).

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πιο συχνά σκορ στο Κροατία-Σκωτία: 1-1 (2)
  • Πρώτοι σκόρερ στα παιχνίδια Τσεχία-Αγγλία: Στέρλινγκ (3), Κέιν (2), Μπράμπετς (1), Όντρασεκ (1)
  • Πιο συχνά σκορ στο φετινό Euro: 1-0 (4), 1-1 (4), 0-2 (3), 0-3 (3)


*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News